Van Las Vegas naar San Diego - Reisverslag uit San Diego, Verenigde Staten van Edwin Janneke - WaarBenJij.nu Van Las Vegas naar San Diego - Reisverslag uit San Diego, Verenigde Staten van Edwin Janneke - WaarBenJij.nu

Van Las Vegas naar San Diego

Door: Janneke

Blijf op de hoogte en volg Edwin

07 Oktober 2015 | Verenigde Staten, San Diego

Lieve familie en vrienden,

Zo, wij liggen lekker uit te buiken op ons bed. Net terug van de Mexicaan, heerlijk gegeten daar! En we zijn inmiddels veilig aangekomen in San Diego, deze keer logeren we bij het Best Western Plus Islands Palm Hotel aan de San Diego Bay.

Vanmorgen werden we wakker van de zon op ons snoet en okay, ook de wekker ;-) Deze stond op 08:00 uur, want vandaag stond er een reisdag op het menu. Uiteraard wel op ons gemakje onder de douche en ontbeten, maar rond 10:00 uur was het dan echt tijd The Platinium Hotel te verlaten. Is echt zo’n fijn hotel! Je kunt hier heerlijk relaxen, je hebt de ruimte en het is maar 1 block van The Strip, dan sta je weer midden in de gekte van Las Vegas :-) Na het uitchecken kregen we onze Camry gelukkig weer terug, werd netjes voor onze neus geparkeerd en uiteraard werden we ook geholpen met het inladen van de koffers. TomTom aan en we konden op weg, eerst beloonden we de Camry ook met een ontbijtje, en met een volle tank reden we via de I-15 South de staat California tegemoet. We maakten nog een korte stop op de overgang van de staat Nevada naar California bij The Outlets in Primm. Daar waren we binnen een uurtje klaar, conclusie erg rommelige outlet en absoluut geen sfeer. We vervolgden onze weg door de woestijn richting Barstow en via de San Bernardino Mountains slingerden we ons een weg naar de 215 South. We hadden inmiddels 2,5 uur gereden, dus vond Janneke het tijd voor een pitstop, dat werd Starbucks in San Bernardino :-) Even de benen strekken en daarna genieten van onze koffie/frappucino op het terras. Hierna vervolgden we onze weg weer en toen kwamen we erachter dat het fenomeen files nog steeds bestond, jammer! Bij Riverside heb je groot knooppunt en dat was stapvoets rijden, daarna konden we met tussenpauzes gelukkig weer door rijden. Aangezien het al later op de middag was, dat we dichterbij San Diego kwamen, was het daar natuurlijk ook prijs met de files. Uiteindelijk arriveerden we om 17:30 uur bij ons hotel op Shelter Island. Pff, na ruim 5 uur rijden, hadden we het wel gehad. Vooral voor Edwin was het inspannend rijden, ze rijden hier niet zo relaxed om het zomaar uit te drukken en het is echt gaten ontwijken in het wegdek! Maar we waren weer veilig en wel op de plaats van bestemming, dus eerst nog even relaxen op de hotelkamer en toen op zoek naar een restaurantje. Temperatuur was nog lekker, dus wij namen de benenwagen om de omgeving te verkennen. Aangezien het hotel tegenover een thuisbasis van de marine ligt, zagen we ook nog diverse helikopters boven de Bay hooveren. Uiteraard even naar staan kijken, maar toen op zoek naar een leuk eettentje. We kwamen uit bij een heel gezellig Mexicaans restaurantje en hebben daar vol smaak onze buikjes vol gegeten.

Dadelijk nog relaxen op onze hotelkamer en dan is het alweer bedtijd. Voor jullie in ieder geval een hele goedemorgen!

Liefs van ons

• 08 Oktober 2015 - 18:28

Tante Janny:

Gelukkig dat jullie veilig op de plek van bestemming zijn aangekomen.
    Jullie hebben het goed naar de zin als ik het zo lees.
    De foto's zijn ook leuk om te bekijken.
    Geniet er nog maar van.
    Liefs en Groetjes!