Las Vegas here we come
Door: Janneke
Blijf op de hoogte en volg Edwin
27 September 2013 | Verenigde Staten, Springdale
Dadelijk nog hier ontbijten in het hotel en dan gaan we Zion National Park verlaten, op naar Las Vegas. Het is de bedoeling dat we uiteraard nog even koffie gaan drinken in Mesquite en vervolgens naar de Premium Oultets North in Las Vegas ofwel shopping time! We brengen dan onze koffers naar het Trump hotel, alwaar we tot maandag logeren. Vandaag moeten we ook onze Volkswagen Passat inleveren en aanstaande maandag gaan we dan met een shuttle vanaf Trump naar Mc Carran.
Komende dagen staan dus in het teken van relaxen, indrukken van de afgelopen weken laten bezinken, aan het zwembad liggen, over The Strip wandelen, een beetje gokken, lekker eten... Ook het reisverslag werken we pas maandag weer bij, dan laten we jullie weten wat er allemaal is gebeurd in Las Vegas. Nee, het motto "What happens in Vegas, stays in Vegas" gaat niet op, dat laten we jullie zeker weten!
Verder wensen we Henriette nog een fijne verjaardag toe (tante Janny wil je haar van ons feliciteren?) en uiteraard wensen we tante Janny een fijne vakantie toe, dit geldt ook voor Theo en Marianne. Voor de rest voor nu een fijn weekend, geniet ervan, dat zullen wij ook doen!
Liefs en een hele dikke knuffel van Edwin en Janneke
29 September 2013 - 13:54
Oom Lukas En Tante Janny:
Dank je wel Edwin en Janneke. De koffer is bijna gepakt. Morgenvroeg ga ik op tijd weg.
Voor jullie nog fijne dagen en alvast een goed vlucht gewenst en behouden thuiskomst. Liefs en grtjs van ons! -
29 September 2013 - 20:12
John & Ine:
Uitrusten lijkt ons wel nodig, na al dat reizen en wandelen.
Ga maar ff flink gokken misschien haal je de jackpot er wel uit.
Hoe dan ook nog veel plezier in de laatste week.
groetjes